Etkin Kolej Mun'da<

Etkin Kolej

Etkin Kolej Mun'da

HABER | 28.05.2021
Etkin Kolej | Etkin Kolej Mun'da

Etkin Kolej öğrencileri uluslararası düzenlenen ve Birleşmiş Milletler Parlamentosu’nun bir simülasyonu olan münazara konferansı Model United Nations’da delegeler olarak yerlerini aldı.

Rising Leaders MUN başlığı ile bugünün öğrencileri/geleceğin liderlerine küresel sorunlara tanık olma ve problem çözme imkânının sağlandığı bu küresel konferansta, öğrencilerimiz onlara temsil etmeleri ve delegeleri olmaları için tanımlanan ülkelerin sağlık ve iklim sorunlarını tespit edip, diğer ülkelerle global çapta sorunları tartıştılar. Ardından çözümler geliştirip parlamento oylaması ile çözümlerini sundular.

Hem eğitici hem de eğlenceli bu tecrübede öğrencilerimizi ve hazırlanmalarında yardımcı İngilizce öğretmenlerimizi sarf ettikleri emeklerden dolayı tebrik ediyor ve okulumuzu, kendilerini böylesine başarılı bir şekilde temsil ettikleri için gurur duyuyoruz.

Etkin Kolej Mun'da | Etkin Kolej Etkin Kolej öğrencileri uluslararası düzenlenen ve Birleşmiş Milletler Parlamentosu’nun bir simülasyonu olan münazara konferansı Model United Nations’da delegeler olarak yerlerini…

Etkin Kolej