2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI<

Etkin Kolej

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI

HABER | 21.09.2019

Eskişehir Özel Etkin Kolejde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıya Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve tüm öğretmenlerimizle birlikte  velilerimiz katıldı. Kurucu Müdür Naci KARAKUYU  velilerimize yaptığı sunumda Etkin Eğitim Modeli’ni açıkladı. Her öğrencinin kendileri için değerli olduğunu ve gelecek vadettiğini ifade eden Karakuyu, öğrencilerin eğitim ve başarı seviyelerinin yükseltilmesi konusunda yönetim kurulunun ve öğretmenlerin projelerinden bahsetti. Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve sosyal-bilişsel özelliklerini geliştirmek adına öğretmen-öğrenci-veli üçgenindeki tüm paydaşların sorumluluklarını azami ölçüde yerine getirmesi konusunda uzlaşmaya varıldı. Olimpiyat dersleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Bu derslerin haricinde diğer öğrencilere de takviye dersler yapılacağı velilere anlatıldı. Toplantıda ayrıca devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik vb. durumlara değinildi.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Çağlayan ÖZTAŞ velileri EYOTEK hakkında bilgilendirdi ve sunumunu yaptı.

Ortaokul Müdür yardımcımız İbrahim KABA bir yıl boyunca yapılacak akademik çalışmalar ve ders takipleri hakkında velilerle detaylı bilgileri paylaştıktan sonra  velilerimizin istek ve görüşleri alındı.

Toplantının son oturumunda  öğrenci durumlarını öğretmenlerle birebir görüşmek için velilerimiz sınıflara geçti.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI | Etkin Kolej Eskişehir Özel Etkin Kolejde 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıya Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve tüm öğretmenlerimizle birlikte  velilerimiz…

Etkin Kolej