SANATTA ETKİN KOLEJ AVRUPA YOLUNDA<

Etkin Kolej

SANATTA ETKİN KOLEJ AVRUPA YOLUNDA

HABER | 06.06.2020
Etkin Kolej | SANATTA ETKİN KOLEJ AVRUPA YOLUNDA

İlkokul kademesindeki öğrencilerimizin karma resim sergisi ve 6. sınıf öğrencimiz Zeynep Yücel’in kişisel çini tabak sergisi, bir web 2.0 aracı olan Artsteps aracılığı ile online platforma taşındı. Öğrencilerimizin birbirinden güzel 52 çalışmasının yer aldığı proje, Avrupa Birliği dijital okuryazarlık ve kodlama girişimciliğini destekleyen ve elliden fazla ülkede aktif olarak devam eden Code Week (Kodlama Haftası) 2020’de etkinlik olarak organize edildi. Moderatörler tarafından değerlendirilen projemiz onaylandı ve sertifikalandırıldı. Böylelikle elliden fazla ülkenin yer aldığı haritada Etkin Kolej de kendi imzasını atmış oldu.

“Bilimde, Sanatta, Teknolojide, Sporda ve Yabancı Dilde Etkin” olma ve Avrupa Kalite Etiketi alma hedefiyle çıktığımız yolda kodlama ve programlamaya dair farkındalığın arttırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Gayretlerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

SANATTA ETKİN KOLEJ AVRUPA YOLUNDA | Etkin Kolej İlkokul kademesindeki öğrencilerimizin karma resim sergisi ve 6. sınıf öğrencimiz Zeynep Yücel’in kişisel çini tabak sergisi, bir web 2.0 aracı…

Etkin Kolej