“KIŞ ÜLKESİ ÇOCUKLARI” ve ETKİN ÖĞRENCİLER BİR ARADA<

Etkin Kolej

“KIŞ ÜLKESİ ÇOCUKLARI” ve ETKİN ÖĞRENCİLER BİR ARADA

ETWINNING | 23.12.2020

Etkin Kolej öğrencileri, “Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor” adlı projede toplam 18 yazar ve 29 kitap; farklı okullardan 181 öğrenci ile bir araya geliyor. Zoom üzerinden yapılan yazar söyleşilerine tüm ay çok sıkı şekilde hazırlanan öğrencilerimiz birbirinden yaratıcı etkinlikler çıkarıyor. Ekim ayı kitaplarından Kış Ülkesi Çocukları için sevgili Ferda İzbudak Akıncı ile yazar söyleşisi gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda kitaplara ürettikleri alternatif kapaklar, Voki üzerinden ürettikleri kitap karakterleri, zihin haritaları ve kelime bulutlarını zoom üzerinden yapılan söyleşi ile yazara sundular. Toplantının sonunda ise öğrencilerimiz merak ettiklerini sorma ve cevap alma fırsatı buldular.

İncelikli kalemiyle edebiyatımızda kendine has bir tarz ortaya koyan Ferda İzbudak Akıncı'nın eğlenceli ve sorgulatan eseri Kış Ülkesi Çocukları, Kuzey Kutbu'na yakın hayali bir ülkede geçen, gerçeküstü bir serüvenin kapılarını aralıyor. Aralarından nice yazar ve şair çıkacak tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

“KIŞ ÜLKESİ ÇOCUKLARI” ve ETKİN ÖĞRENCİLER BİR ARADA | Etkin Kolej Etkin Kolej öğrencileri, “Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor” adlı projede toplam 18 yazar ve 29 kitap; farklı okullardan 181 öğrenci ile…

Etkin Kolej