Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız<

Etkin Kolej

Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız

HABER | 01.11.2021
Etkin Kolej | Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız

Özel Etkin Kolej, tüm birim ve kademeleri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gurur ile kutladı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar; İlkokul Müdiresi Sayın Özlem Karakuyu ve Ortaokul Müdürü Sayın Çağlayan Öztaş tarafından yapıldı. Küçücük bedenlerinde kocaman yürekler ve büyük bir cumhuriyet sevgisi taşıyan Etkin Kolej Anaokulu öğrencileri, Ata’ya olan sevgilerini gösterileri ile gösterdiler. Törenimiz; şiirler, jimnastik ekibimizin gösterisi ve Cumhuriyet’e olan aidiyetimizi gösteren koro şarkıları eşliğinde coşku ile devam etti. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan vurmalı çalgılar ekibimizin ritim ve perküsyon şovu herkes tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Kıymetli Atatürk, 98 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedeflere yürümenin büyük bir mutluluğu ve kıvancı içindeyiz. Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve yaşamak için her zaman hazırız.

Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız | Etkin Kolej Özel Etkin Kolej, tüm birim ve kademeleri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gurur…

Etkin Kolej