CARIBOU'NUN ÖNCÜLERİ ETKİN KOLEJDEN<

Etkin Kolej

CARIBOU'NUN ÖNCÜLERİ ETKİN KOLEJDEN

HABER | 18.10.2021
Etkin Kolej | CARIBOU'NUN ÖNCÜLERİ ETKİN KOLEJDEN

2009 yılından beri uluslararası düzeyde pek çok ülkede uygulanan Caribou Matematik Sınavı, dünyanın pek çok yerinden öğrencileri bir araya getirmektedir. Geçtiğimiz günlerde, sınavın ekim ayı basamağı okulumuzda uygulandı.

 

Etkin Kolej İlkokulu öğrencilerinden Sadiye Sevde Yaşar,3/4. Sınıflar düzeyinde Eskişehir 1’incisi , Çağan Göver; 3/4. sınıflar düzeyinde Eskişehir 2’ncisi, Enes Kaan Engin; 3/4. sınıflar düzeyinde Eskişehir 3’üncüsü olmuştur.

 

Etkin Kolej Ortaokulu öğrencilerinden Yusuf Eren Polat, 5/6. Sınıflar düzeyinde Eskişehir 1’incisi, Serdar Sağlamlar; 7/8. Sınıflar düzeyinde Eskişehir 2’ncisi, Kaan Özcan ve Oğuz Kaan Baykal; 7/8. Sınıflar düzeyinde Eskişehir 3’üncülüğünü paylaştılar.

 

Yaptığımız projeler ve katıldığımız yarışmalar ile Etkin Kolej çatısı altında buluştuğumuz her bireyi geleceğe taşıyoruz. Eskişehir ve Türkiye genelinde aldıkları dereceler ile bizleri bir kez daha gururlandıran öğrencilerimizi ve emek veren tüm öğretmenlerini göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ederiz.

CARIBOU'NUN ÖNCÜLERİ ETKİN KOLEJDEN | Etkin Kolej 2009 yılından beri uluslararası düzeyde pek çok ülkede uygulanan Caribou Matematik Sınavı, dünyanın pek çok yerinden öğrencileri bir araya getirmektedir.…

Etkin Kolej