1.Periyot Kulüp Tanıtımları Ortaokul<

Etkin Kolej

1.Periyot Kulüp Tanıtımları Ortaokul

ETKİNLİK | 22.03.2019

KULÜPLER

Özel Etkin Kolej olarak Atatürk ilkelerine bağlı, akademik yönleri güçlü öğrenciler yetiştirme hedeflerimizin yanında, sosyal açıdan da gelişmiş, ülkelerinin ve kendilerinin farkında olan, 21. yüzyıl becerilerini kazanmaya odaklı öğrenciler yetiştirmekte amaçlarımızdandır.

Bu nedenle de okulumuzda uyguladığımız kulüp etkinliklerine çok önem verilmektedir. Öğrencilerimizin toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olan kulüplerimiz, akademik ve idari kadromuzun danışmanlığı ile çalışmalarını sürdürür. Öğrencilerimiz kulüpler bünyesinde düzenledikleri etkinliklerle organizasyon becerilerini, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerini geliştirir.

Kulüplerimiz 5. ve 7.sınıf aralığında haftada 2 saat olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimizden konferans salonundaki kulüp tanıtımlarının ardından kendileri için en uygun olan kulüpten başlayarak bir sıralama yapması istenmektedir. Bu doğrultuda yapılan sıralamalara ve kulüplerin kontenjan sayısına bakılarak kulüp yerleştirmeleri yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz, kulüp etkinlik programlarını mümkün olduğunca zengin tutarak, öğrencilerimizle keyifli ve faydalı bir kulüp çalışması geçirmeyi hedeflemektedir.

Kulüp etkinlikleri, yeni beceriler, fikirler, deneyimler kazanmayı sağlamanın yanı sıra, sahip olduğumuz sorumluluk ve özgüven duygularının gelişmesini de sağlayarak, gelecekte severek yapacağımız bir mesleğe sahip olabilmek için rehberlik edecek etkinliklerdir.

Faaliyet gösterecek olan kulüplerimiz aşağıda belirtilmiştir:

-Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü

-Fen ve Deney Kulübü

-Görsel Sanatlar Kulübü

-J’mun Kulübü

-Fotoğrafçılık Kulübü

-Müzik Kulübü

-Tiyatro Kulübü

-Robotik ve Kodlama Kulübü

 

1.Periyot Kulüp Tanıtımları Ortaokul | Etkin Kolej KULÜPLER Özel Etkin Kolej olarak Atatürk ilkelerine bağlı, akademik yönleri güçlü öğrenciler yetiştirme hedeflerimizin yanında, sosyal açıdan da gelişmiş, ülkelerinin…

Etkin Kolej